Doula

Wil jij in vertrouwen zwanger zijn en bevallen?
Kun je daarbij nog wat support gebruiken?

Als doula ben ik er voor jou! Samen gaan we deze zwangerschap en bevalling helemaal aan. Ik geef je vertrouwen en straal uit: “jij kan dit!”

In de zwangerschap geef je ik info en laat ik je zien waar je goede info kunt vinden om je helemaal voor te bereiden op een zo ontspannen mogelijke bevalling van je kindje. Een zwangerschap en bevalling is een groot life-event, dit doe je niet zo vaak. Het is tevens een periode van het aangaan van wat je nog niet hebt aan durven of kunnen gaan. Er komt zoveel naar boven. Ook hiervoor sta ik aan je zijde.

Voor een partner is een zwangerschap ook iets heel bijzonders, maar hij/zij beleeft dit weer totaal anders dan de zwangere vrouw. Ook voor jouw partner ben ik er, zodat we een fantastisch geboorteteam gaan vormen!

Tijdens de bevalling ben ik continue aanwezig. Uit onderzoek is gebleken dat dit zorgt voor een gunstiger verloop van de bevalling.
Baby’s baren is van alle tijden. Al zoveel vrouwen zijn jou voorgegaan in dit natuurlijke proces. Met vertrouwen in jouw prachtige vrouwenlichaam gaan we ervoor zorgen dat deze bevalling helemaal past bij jou en het moment.

Misschien zie je wel op tegen de bevalling omdat je een eerdere negatieve ervaring hebt gehad of door iets anders wat gebeurt is in jou of in je leven. Hier gaan we ook aandacht aan besteden, zodat deze bevalling een betere ervaring kan worden!

Mijn werkgebied ligt in een straal van ongeveer 40 km rondom Zeist.

Doula pakket compleet: 1100 euro

  • kennismakingsgesprek
  • twee bijeenkomsten van 2,5 uur tijdens de zwangerschap
  • een ontspannende massage als je bijna uitgerekend bent
  • on call voor jouw bevalling tussen week 38 en week 42
  • gratis gebruik van het bevalbad birthpool in a box
  • gratis gebruik van de Elle Tens voor meer ontspanning
  • kraamcall in de week na de geboorte
  • postpartum bezoek 6 weken na de bevalling

Extra afspraak tijdens zwangerschap of na de geboorte 2,5 uur: 50 euro