Doula

Als Doula begeleid ik jou en je eventuele partner voor, tijdens en na de geboorte. Voor de geboorte komen we een aantal keer bij elkaar en kunnen we het hebben over de bevalling, hoe je het best kunt ontspannen tijdens zwangerschap en bevalling, hoe je kijkt naar de eerste tijd met je kindje. Ik kan je lekker masseren en ook je partner leren hoe hij dat kan doen. We kunnen alvast wat houdingen uitproberen die je tijdens de geboorte kunt inzetten. Ga zo maar door. Het is maar net wat jij nodig hebt om een bevalling te ervaren die helemaal passend is voor jou!

Dat kan thuis zijn of in het ziekenhuis. Als doula blijf ik de hele bevalling bij je. Uit onderzoek blijkt dat dit van grote meerwaarde is voor een voorspoedige bevalling. Als je interesse hebt in Doula begeleiding, dan kun je contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer drie kwartier.

Mijn werkgebied ligt in een straal van ongeveer 40 km rondom Zeist.

Doula pakket compleet: 950 euro (tijdens het afronden van mijn opleiding hanteer ik een aangepast tarief, vraag hier gerust naar!)

  • vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • drie gesprekken/bijeenkomsten tijdens de zwangerschap
  • beschikbaar voor de bevalling tussen week 37 en week 42
  • kraambezoek
  • postpartum bezoek 6 weken na de bevalling

Extra afspraak tijdens zwangerschap of na de geboorte 2,5 uur: 50 euro

%d bloggers liken dit: