Labyrint

Op ieder kruispunt in je leven krijg je een mooi cadeau. Een transformatie. Hoe groot of hoe klein ook. Denk hierbij aan een zwangerschap, een huwelijk, het verbreken van een relatie, een overlijden, een verhuizing of een nieuwe baan.

Zo’n moment in het leven kan een mooie aanleiding zijn om een labyrint te lopen. Om zo helder te krijgen wat er was en wat er komen mag. In het labyrint loop je naar het centrum toe terwijl je terugblikt op de afgelopen gebeurtenis, of op de afgelopen tijd. In het centrum sta je een moment stil, je kunt iets begraven of verbranden wat je achter wilt laten. Wanneer je omdraait kun je een intentie voor het nieuwe zetten. En daarmee loop je terug, dezelfde weg, maar met een volledig ander gevoel. Als je uit het labyrint komt is het nieuwe er al!


Ik begeleid je hierin met heel veel liefde. We maken samen het labyrint in het zand, we maken het precies zoals jij het mooi vindt. Dan neem ik je mee in een meditatie en vervolgens loop je het labyrint. Als het passend is zal ik daarbij drummen en ik bewaak de ruimte en het proces voor jou. Na afloop zijn we nog even samen om het proces af te ronden.

Dennis over het nieuwsjaarslabyrint: “Ik vond het fijn dat je zo rustig was, dat je mooie instrumenten bij je had en dat alles zo organisch mocht ontstaan in een totale ontspannen sfeer. Je woorden waren mooi gekozen, op een natuurlijke manier had je de leiding en ontplooide het zoals het voor iedereen paste. Dit soort ‘werk’ zie ik je helemaal doen. Je doet het niet alleen, je bent het.”