Moedercirkels

In de moedercirkel komen moeders samen. En eigenlijk is daar alles mee gezegd. En eigenlijk ook helemaal niet, want er gebeurt zoveel als vrouwen samen komen. In de tijd dat ik thuis zat met mijn hele jonge kinderen, vond ik het altijd heel fijn om andere moeders te treffen. Ik leerde van ze, zij leerden van mij. We hadden steun aan elkaar en vertrouwden elkaar. Er waren ook veel momenten dat ik me alleen voelde en het allemaal niet meer zo goed wist. Had ik maar geweten dat het zo waardevol was geweest om ook de meest kwetsbare stukjes in mij te delen met andere moeders.

Inmiddels weet ik dat wel! En in de tijd dat we thuisonderwijs gaven omdat de scholen dicht waren, heb ik juist veel andere moeders opgezocht. Ik zag veel eenzaamheid en onzekerheid bij moeders en toen kreeg ik de roeping om moedercirkels te gaan faciliteren. Ik geef heel graag bedding aan deze prachtige cirkels die iedere keer weer zo anders zijn en zo waardevol voor ons allemaal.

Voel je welkom om een keer onderdeel te zijn van zo’n cirkel. Het is een open cirkel waar elke moeder zich uitgenodigd mag voelen om een of meerdere keren aan deel te nemen.

Marjolein: “Lieve Ineke, je geeft veel vrouwen zo iets bijzonders 💖 ruimte om er helemaal te mogen zijn